Home » Geen categorie » >> Start nieuwe schooljaar

Ik wil een Zepp’lin vol met kleuren, vol van liefde ❤️ en muziek, 🎵 over bergen, over zeeën wil ik gaan. Er is geen zwart-wit te bespeuren, zie jij ook niet wat ik zie? Lanceer me maar, dan kleur ik zelfs de maan! 🌙 Ik geloof in kleur! 🌈

Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina:

https://www.facebook.com/DeZeppelinGeraardsbergen

>> Start nieuwe schooljaar

Beste ouders,

Op dinsdag 1 september starten wij om 8.30 uur. De schooldag eindigt om 15.05 uur. De opvang zal opnieuw georganiseerd worden zoals voorheen.

We vinden het ontzettend jammer, maar door de Corona-veiligheidsmaatregelen zijn ouders (tijdelijk) niet toegelaten op de speelplaats en in onze schoolgebouwen!
We vragen om de kinderen af te zetten aan de glazen deur of het hek aan de parking en niet te blijven praten aan de schoolpoort.

Aan het einde van deze of begin volgende week zullen jullie de jaarkalender met activiteiten voor volgend schooljaar ontvangen in jullie brievenbus.

VANAF 14 september kunnen opnieuw warme maaltijden en soep besteld worden. Broodjes kunnen vanaf 1 september besteld worden. (contant te betalen)

Een antwoord op veel gestelde vragen vind je in onderstaande link: https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/coronavirus-voor-ouders

Graag tot binnenkort! Het team van De Zeppelin

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.