Home » Geen categorie » >> Feestelijke opening van schoolbieb!

Ik wil een Zepp’lin vol met kleuren, vol van liefde ❤️ en muziek, 🎵 over bergen, over zeeën wil ik gaan. Er is geen zwart-wit te bespeuren, zie jij ook niet wat ik zie? Lanceer me maar, dan kleur ik zelfs de maan! 🌙 Ik geloof in kleur! 🌈

Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina:

https://www.facebook.com/DeZeppelinGeraardsbergen

>> Feestelijke opening van schoolbieb!

Het was feest vandaag! Onze gloednieuwe bibliotheek werd officieel geopend! Een gezellig samenzijn in de gang, met bezoek van Veerle Mertens en Birgit van Bibliotheek Geraardsbergen.

Dankjewel aan de stichting “Iedereen Leest” en het ministerie van Onderwijs voor deze mooie kans! Ook boekhandel Beatrijs uit Oudenaarde willen we bedanken om ons te helpen bij het kiezen van al die prachtige boeken!

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.