Home » Geen categorie » >> Jeugdboekenmaand in de bibliotheek!

Ik wil een Zepp’lin vol met kleuren, vol van liefde ❤️ en muziek, 🎵 over bergen, over zeeën wil ik gaan. Er is geen zwart-wit te bespeuren, zie jij ook niet wat ik zie? Lanceer me maar, dan kleur ik zelfs de maan! 🌙 Ik geloof in kleur! 🌈

Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina:

https://www.facebook.com/DeZeppelinGeraardsbergen

>> Jeugdboekenmaand in de bibliotheek!

Het 3de & 4de leerjaar nam vandaag deel aan een activiteit rond de jeugdboekenmaand in de bibliotheek van Geraardsbergen. De kinderen leerden de bibliotheek beter kennen en genoten van de interessante en spannende opdrachten! Dankjewel voor deze unieke kans!

er zijn geen afbeeldingen gevonden

 

 

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.