Home » Geen categorie » >> De Zeppelin kleurt blauw!

Ik wil een Zepp’lin vol met kleuren, vol van liefde ❤️ en muziek, 🎵 over bergen, over zeeën wil ik gaan. Er is geen zwart-wit te bespeuren, zie jij ook niet wat ik zie? Lanceer me maar, dan kleur ik zelfs de maan! 🌙 Ik geloof in kleur! 🌈

Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina:

https://www.facebook.com/DeZeppelinGeraardsbergen

>> De Zeppelin kleurt blauw!

Alle kinderen van Basisschool Sint-Catharinacollege “De Zeppelin” kregen de afgelopen week een prachtig t-shirt met het logo van de school. De vriendenkring heeft ons deze t-shirts geschonken. We zijn hen hier erg dankbaar voor.

Sinds vorig schooljaar lopen zowat 130 kinderen van de tweede kleuterklas tot het zesde leerjaar “De Zepperun”. Ze lopen dagelijks één mijl of omgerekend 1,6 kilometer per dag. Sporten is gezond! Leve De Zepperun! Leve De Zeppelin!

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.