>> Een geslaagde spaghettiavond!

Dankjewel aan alle helpende handen! Dankjewel voor de lekkere desserts! Het was opnieuw een heel gezellige avond! Graag tot volgend jaar!

>> Openluchtklas 6de leerjaar

De kinderen van het 6de leerjaar beleven dolle avonturen in Genk!

Foto’s vind je via onze Facebookpagina! https://www.facebook.com/Sint-Catharinacollege-De-Zeppelin

>> Openschooldag

>> Jaarthema handen vol hoop.

>> We werken allemaal samen aan een plasticvrije school. Doen jullie ook mee?

https://youtu.be/c8X727PJsRs

>> Dag van de jeugdbeweging.

>> Feestelijke opening van schoolbieb!

Het was feest vandaag! Onze gloednieuwe bibliotheek werd officieel geopend! Een gezellig samenzijn in de gang, met bezoek van Veerle Mertens en Birgit van Bibliotheek Geraardsbergen.

Dankjewel aan de stichting “Iedereen Leest” en het ministerie van Onderwijs voor deze mooie kans! Ook boekhandel Beatrijs uit Oudenaarde willen we bedanken om ons te helpen bij het kiezen van al die prachtige boeken!

>> Spaghettiavond

>> Op boerderijklas

Het 2de leerjaar trok op 2-daagse naar de boerderij! Wat een belevenis!

Dieren verzorgen, op een ezeltje rijden, brood bakken, een lekker ijsje eten, een klim- en klauterparcours en zoveel meer… . Genieten jullie mee?

Meer foto’s vind je via: https://www.facebook.com/pg/Sint-Catharinacollege-De-Zeppelin-1736288916589817/photos/?tab=album&album_id=2428055497413152

>> De Zeppelin gaat voor een beter klimaat!

Vrijdag waren wij net als een 500-tal andere leerlingen welkom in De Gavers voor de startdag van het klimaatproject “De Denderende bende”.

De kinderen van het 5de leerjaar krijgen doorheen het schooljaar een aantal opdrachten. De bedoeling is om hen klimaatbewuste jongeren te maken, die een boodschap doorgeven aan de mensen rondom hen.

Een hele leuke dag, waarbij we heel wat nieuwe dingen opstaken, en ons ontzettend goed amuseerden! ♪ Wij doen mee, wij willen resultaat! Want wij zijn de toekomst waar het over gaat! ♪

Meer foto’s vind je op https://www.facebook.com/pg/Sint-Catharinacollege-De-Zeppelin-1736288916589817/photos/?tab=album&album_id=2427358240816211

Toekomstige evenementen

 1. Bezoek Baronie kleuters

  november 19
 2. Ontbijt en TOS

  november 20
 3. Zwemmen

  november 25
 4. Doe-mee 4de leerjaar

  november 26
 5. Oudercontact

  november 28